Accountant Dordrecht

Accountant in Dordrecht gezocht? Zoek dan niet verder! MD Accountacy is een zelfstandig registeraccountantskantoor in Dordrecht. Wij kunnen u helpen op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening en accountancy werkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!

Accountancy werkzaamheden in Dordrecht

Bij MD Accountancy verrichten wij verschillende accountancy werkzaamheden. Zo kunnen wij u begeleiden bij financieringsaanvragen en bij het opstellen van prognoses. Ook kunnen wij allerhande accountantsverklaringen voor u opstellen. Denk hierbij aan verklaringen voor subsidies, verzekeringen en brancheorganisaties.

Administratieve en fiscale dienstverlening

Accountant Dordrecht.jpg

Naast accountancy werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor administratieve en fiscale dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van loonadministraties, het verzorgen van de boekhouding en het opstellen van jaarcijfers. Verder houden wij ons bezig met het opstellen van bezwaarschriften en kunnen wij o.a. uw inkomstenbelastingaangifte en dividendbelastingaangifte voor u doen.

Kennismakingsgesprek MD Accountancy

Bent u benieuwd naar wat MD Accountancy in Dordrecht voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij ons aan. Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken naar wat u precies zoekt en wat voor een diensten wij voor u kunnen leveren.